Upotreba Curl Secret automatskog figara
06. maj

Upotreba Curl Secret automatskog figara

Curl Secret nije komplikovan za upotrebu, ne oduzima mnogo vremena a pruža profesionalne rezultate koje možete postići u komforu svog doma. Nekoliko je smernica koje treba da imate na umu prilikom korišćenja ovog pametnog figara:

1. Trostepeni tajmer i prekidač za temperaturu 

određuju oblik i čvrstoću vaših lokni. U zavisnosti od vremena za koje se odlučite da po pramenu tretirate kosu, dobićete blage, rastresite (osam sekundi), više formirane (deset sekundi) ili izrazito definisane lokne (dvanaest sekundi).

2. Veličina pramena koji se tretira ne treba da bude šira od 3 centimetra.

Važno je kosu podeliti na pravi način, kako biste dobili rezultat koji vam odgovara. Ukoliko želite da kosa ukupno izgleda gušće i da ima više volumena, savetujemo da iz više sekcija kovrdžate kosu Curl Secretom – uzimanjem tanjih pramenova.

3. Strana uređaja koja je okrenuta ka vašoj glavi prilikom procesa uvijanja treba da bude strana sa koje je nalepnica, odnosno, sa koje se nalaze prekidači (kao i lampica i Ionic naziv).

Najčešće pitanje: Da li Curl Secret može da proguta i zaglavi kosu?

Odgovor je jednostavan: Ne može :). Ukoliko stavite više kose nego što to uređaj može da prihvati i neometano uvije, on će vam zvučnom signalizacijom (nekoliko “beep” signala “staviti do znanja” da lokna ne može biti formirana i kosa neće biti uvučena u uređaj). Na ovaj način, sigurni ste da i ukoliko ne podelite kosu kako treba, nećete imati oštećene pramenove niti kosu zaglavljenu u stajleru.Da li ste probali Curl Secret? Imate li pitanja u vezi sa korišćenjem ovog stajlera?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *