Kako da izaberete stajler za kosu i kako da znate od kog materijala?
26. septembar

Kako da izaberete stajler za kosu i kako da znate od kog materijala?

Da li su ploče keramičke, da li su od titanijuma i šta to konkretno znači?

Nekada su stajleri za kosu, ploče i grejne cevi uglavnom bili sačinjeni od aluminijuma i u velikom procentu pravili oštećenja na vlasima. Razvojem tehnologije novi standard i „podrazumevanje“ postala je keramika, koja predstavlja daleko kvalitetniju površinu za tretiranje kose.

Bilo je da je figaro stajer, ili je presa za kosu, keramika je dobar izbor za slabu, normalnu ali i jaku kosu. Ukoliko na samoj ploči ili grejnoj cevi ima neki dodatni premaz ili funkciju, to može biti dodatan benefit u korist očuvanja kvaliteta kose i samog finalnog rezultata.

Naši najtraženiji proizvodi

Prese za kosu ST326E i ST327E imaju dijamantski premaz koji doprinosi da svaki pramen koji pređete presom ima u sebi dodatan sjaj, dok presa ST387E ima jonsku funkciju koja čini da kosa ne izgleda naelektrisano i pruža joj dodatnu hidrataciju.

Kod figaro stajlera, u okviru Sublime Touch linije stajleri C319E, C325E, C332E, C338E imaju istoimeni premaz koji je poput satena za brže, lepše i „mekše“ bez zapinjanja uvijanje kose.

Za koga su dobri stajleri koji imaju u sebi pored keramike i titanijum?

Za sve one kojima je kosa teška, jaka, kojima „brzo pušta“ svaku vrstu tretiranja, bilo da  je u pitanju rad sa četkama ili sa stajlerima. Titanijum je materijal koji se najbrže zagreva, a takođe i pruža dugotrajniji rezultat. Posebno je pogodan za deblje vlasi i sve one vlasnice kose koje žele rezultat i do nekoliko dana.

Za lokne koje dugo traju, tu je konusni figaro C20E koji je kombinacija keramike i titanijuma i koji pored brzog zagrevanja u svega par poteza pravi zavodljive lokne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *