Ispravljanje kose presom
06. maj

Ispravljanje kose presom

Postoji nekoliko jednostavnih smernica koje vam mogu pomoći prilikom ispravljanja kose presom, u cilju što lepšeg i boljeg rezultata. Pružite malo pažnje ovom ritualu i uz minimum veštine dobićete svilenkastu kosu, lepu i zaglađenu frizuru.

Saveti:

– neposredno pre feniranja, poželjno je aplicirati sredstvo za zaštitu od toplote, kako bi vlas bila pripremljena za tretiranje stajlerom

– nakon šamponiranja, nahranite vlasi hidratantnom maskom koju ćete držati makar 15 minuta

– u zavisnosti od stepena oštećenja vaše kose, prema preporuci na uputstvu podesite na nižu, ili višu temperaturu. Korisno je pratiti savete sa deklaracije, pošto željeni rezultat možete postići i sa nižom temperaturom, uz koji minut više posvećenosti.

– pre peglanja kose, obavezno prođite četkom, kako bi se vlasi kasnije lepo slagale i nizale, a vaš proces presovanja bio jednostavniji i uredniji

– kada ispravljate kosu, dobro je uzimati što tanje pramenove, štaviše, najbolje u širini ploče koju poseduje vaš uređaj. Na taj način nećete provlačiti kosu kroz ploče više nego što je nepohodno, a izbeći ćete naelektrisanost i dodatno tretiranje toplotom.

BaByliss presu možete koristiti na suvoj, ali i mokroj kosi:
http://babyliss2.gamma.smartweb.rs/kategorija/za-nju/prese-za-kosu/

Srećno presovanje :)!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *