Tajna je: Curl Secret - Babyliss stajleri za kosu
28. maj

Tajna je: Curl Secret

Uvijanje kose je lakše, brže, jednostavnije od kada je tu Curl Secret – pametni uređaj koji sam pravi lokne. Sve što je potrebno da uradite je da odaberete koliko definisane lokne želite i da se prepustite uživanju.

Curl Secret ima mnogo mogućnosti. Zahvaljujući podešavanjima koja imaju 2 nivoa temperature (205 i 235 stepeni) i tajmeru uz pomoć kog birate koliko dugo će se vaša kosa grejati, mozete da birate da li ce vaše lokne biti ležerne, definisane ili izraženo stukturirane.

Keramički roler unutar uređaja se zagreva i za vreme koje vi sami podesite uvija vašu kosu.  Funkcija jona doprinosi sjaju i zdravijem izgledu a uz to i utiče na efekat nenaelektrisane kose.

Najčešća pitanja

Da li automatski stajler može da proguta, ošteti ili pokida kosu?

Ne. Curl Secret spada u porodicu pametnih uređaja i on neće početi proces uvijanja ukoliko je količina kose veća nego što on može da prihvati.

• Da li je bezbedno davati mlađim osobama Curl Secret na korišćenje?

Apsolutno.  Curl Secret, za razliku od drugih uređaja čija se grejna ploča može dodirnuti prstima nema mogućnost diretnog dodira grejnog rolera. Zbog toga, on je idealan saputnik svima onima koji nisu sasvim vični s proizvodima za stilizovanje ili tek ulaze u svet oblikovanja kose. Za one koji vladaju materijom, Curl Secret predstavlja pravu poslasticu.

• Koliko je potrebno kose staviti prilikom uvijanja Curl Secretom?

Idealno je da pramen bude širine oko 3 cm. Odokativno, u zavisnosti od tipa, gustine i debljine vlasi, veoma je jednostavno uočiti kako on radi.

• Šta ako zaboravim da isključim Curl Secret?

Budite bez brige, uređaj će se nakon sat vremena sam isključiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *