test-strana-2 - Babyliss

test-strana-2

Cik Cak presa za kosu: 5 frizura za svaku priliku

Da li znate da sada možete imati zavodljive talase u kosi za samo nekoliko minuta?

Insert Image

Nije vam potreban frizer, već samo neverovatna Cik Cak presa za kosu. Cik Cak presa za kosu je apsolutni hit za frizure tokom cele godine.

Bez obzira da li vam je frizura potrebna za svakodnevne izazove ili svečane prilike, Cik Cak presa za kosu pomoći će vam da dobijete fantastičnu frizuru za tili čas.

Ono što nas oduševljava kod ove prese jeste što vam za savršenu frizuru ne treba više od nekoliko minuta i možete biti potpuni amater.

Čak i one dame koje za sebe misle da imaju dve leve ruke kada je pravljenje frizura u pitanju oduševljene su jednostavnošću korišćenja ove prese za kosu.

Jednostavnost i lepota Cik Cak prese za kosu


Od kada se pojavila na tržištu, Cik Cak presa za kosu je brzo dostigla nivo popularnosti koju je nekada u prošlosti imala pegla za kosu.
Verovatno se svi sećate koliki je hit bila pegla za kosu kada se tek pojavila.
Imali smo rastući trend ovog proizvoda i frizura sa idealno ravnom kosom.
Zatim se pojavila mogućnost da se kosa uvija uz pomoć prese za kosu i tada su čak i najbolji frizeri počeli da prave lokne isključivo ovim proizvodom.
Lokne su zaista čvršće i dugotrajnije kada se prave peglom za kosu umesto nekim drugim proizvodom za stilisanje kose poput figara i slično.

Sada je Cik Cak presa za kosu apsolutni šampion i to prvenstveno zbog svoje praktičnosti i savršenih frizura koje uz njenu pomoć možete da napravite sami


Više vam nije potrebno da za svaku priliku trčite kod frizera i trošite svoje vreme i novac na savršene talase, kada to možete uraditi same kod kuće uz najbolje prese za kosu.

 
U nastavku teksta naučićemo vas kako da uz pomoć prese za kosu napravite sjajne, moderne frizure za tili čas bez muke.

Select Columns Layout
  • Najbolja pegla za kosu?
  • Top 5 frizura
Insert Progress Bar
Select Columns Layout
Insert Video
Select Columns Layout
Select Columns Layout

Koja je najbolja pegla za kosu?

Najbolja pegla za kosu je po mišljenju mnogih dama ona koja vam daje savršenu frizuru koja traja, a da pritom najmanje oštećuje vašu kosu. Takođe, još jedan od parametara koje većina dama uzima u obzir kada bira najbolje prese za kosu jeste njena praktičnost i jednostavnost pri upotrebi.

Trenutno su cik cak prese za kosu u trendu i sa njima možete napraviti savršene frizure u samo nekoliko koraka.

Bilo da volite ravnu kosu, lokne ili meke talase, sve to možete dobiti sa ovim 3 u 1 presama za kosu.

Najpopularnije cik cak prese za kosu predstavljamo vam u nastavku.

  • Krupni talasi

  • sitni talasi

Pegla za kosu za sitne talase

Presa za kosu sa titanijumsko- keramičkim pločama idealna je za dame sa kraćom kosom i one koje vole sitnije talase.

Za razliku od gore pomenutog modela, ovaj model ima srednji zubac manji, tako da su i lokne koje sa ovom peglom za kosu možete napraviti manje.

Što se toplote tiče, ona se takođe može podešavati od 160 do 200 C što vam obezbeđuje čvrste talase sa minimalnim oštećenjima.

Top 5 frizura koje možete napraviti uz pomoć Babyliss prese

Fenomenalne frizure čekaju na vas, a sve što je potrebno jeste da i vi isprobate čari koje nudi pegla za uvijanje kose nove generacije. Nećemo biti dosadni i nećemo vas daviti sa bespotrebnim informacijama već ćemo vam ukratko objasniti koju tajnu krije presa za talase i odmah preći na predloge za frizure sa peglom za kosu.

Krupni ili sitni talasi? Odluka je na vama

U zavisnosti od toga da li više volite manje ili krupnije talase u kosi, birajte i aparat koji ćete koristiti za pravljenje frizure. Mi vam preporučujemo dva Babyliss proizvoda koji su savršeni za fenomenalne letnje frizure sa talasima.

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

Nežna pletenica od lokni

Možda i ne volite pletenice, ali sigurno ćete se složiti sa nama da su pletenice od lokni nešto što morate voleti.

Jednostavno one daju sasvim novu dimenziju čitavoj vašoj pojavi. Sve što vam je potrebno jeste da uz pomoć cik cak pegle za kosu napravite krupnije talase za nekoliko minuta, a zatim te iste talase ispletete u nedoljivu veliku kiku. Važno je da ne steže kiku već da ona sve vreme bude ležerna.

Za svečanije prilike upotpunite ovu frizuru sa nekim detaljem poput cvetova u pletenici ili bisera.

Dobićete modernu i fantastičnu frizuru za svaku priliku.

Insert Countdown