BaByliss epilatori najnovije generacije - Babyliss
06. maj

BaByliss epilatori najnovije generacije

IPL tehnologija

Uklanjanje neželjenih dlačica tehnologijom pulsne svetlosti koristi se već dugi niz godina. IPL tehnologija koja se bazira na intenzivnoj pulsnoj svetlosti prilikom primene na površini kože apsorbuje melanin iz dlake i njenog korena. Svetlost se transformiše u toplotnu energiju koja neutrališe ćelije koje su odgovorne za ponovni rast dlake. Redovnom primenom BaByliss Homelight aparata ponovni rast dlake je usporen, pri čemu koža zadržava svoju mekoću. BaByliss epilatore možete koristiti za uklanjanje dlaka na licu (nausnice, brada, zulufi) kao i na telu (noge, ispod pazuha, bikini zona, stomak i ruke).

Efikasnost

 BaByliss homelight epilatori efikasni su na koži tipa I do V, od svetle braon do crne dlake, riđoj dlaci. Tretmani nisu efikasni na izrazito tamnoj koži tipa VI, beloj, sedoj i jako svetloj dlaci. Kompatibilnost možete proveriti na uzorku.

 Bezbednost

Efekat na kožu aparata testiran je pod kontrolom dermatologa bez UV zračenja. Da sve bude mnogo organizovanije i zanimljivije, tehnologija BaByliss IPL Homelight razvila je i Homelight aplikaciju koja je kompatibilna za Android i Apple opertivne sisteme, besplatna je za preuzimanje i olakšava samu organizaciju oko tretmana epilacije.

 BaByliss epilatori: http://www.babyliss.rs/product-cate…