Automatski figaro za kosu C1700E | BaByliss Hydro Fusion

Šifra artikla: C1700E

Originalna cena je bila: 17.999,00 RSD.Trenutna cena je: 14.399,00 RSD.

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Automatski figaro za kosu Hydro-Fusion Curl Secret – najjednostavniji način da napravite lokne! Ubacite pramen. Uvijete ga. I to sve automatski bez i malo muke! Frizura koja premašuje sva očekivanja!

Tehnologija Auto Curl sa naprednim digitalnim motorom svaki put precizno kontroliše umotavanje kose u keramičkoj komori. Lako, konzistentno formira kovrdžu na svakom pramenu kose. Pažljivo optimizuje toplotu unutar komore za uvijanje, čime se ostvaruju brzi rezultati uvijanja bez ekstremne toplote.

Bez obzira na to imate li vrlo finu, gustu ili kratku kosu uz Hydro-Fusion Curl Secret moći ćete u komforu svoga doma vrlo brzo i lako napraviti frizuru kao da ste upravo izašli iz salona!

OPIS PROIZVODA

Automatski figaro za kosu C1700E Hydro-Fusion Curl Secret je revolucionarni uvijač za kosu. Automatski stvara dugotrajne, opuštene lokne i talase. Veoma brzo i lako! Jednostavno ubacite pramen i zatvorite ručke – kosa se automatski uvlači u keramičku komoru za uvijanje, uz uvek precizno zagrevanje kako bi se formirala savršena lokna ili talas.

Sa kontrolom pravca kovrdžanja, birate od glamuroznih preko prirodnih do nežnih talasa. Odmah nakon formiranja lokne / talasa vrši završnu obrada fiksiranjem hladnim vazduhom.

Celi postupak je brz i bez rizika oštećenja kose. U slučaju nepravilne upotrebe uređaj emituje zvučni signal i ne prihvata dalji proces uvlačenja kose. U zavisnosti da li želite pravilno oblikovane lokne ili blage talase, biraćete vreme uvijanja pramena, kao i nivo temperature shodno vašem tipu kose.

Automatski figaro za kosu C1700E Hydro-Fusion opremljen je modom automatskog isključivanja. Ako se ne koristi duže od 20 minuta, temperatura će automatski pasti na 150 °C. Ako želite da nastavite koristiti uređaj nakon tog vremena, samo zatvorite, a zatim otvorite ručke i uređaj će se vratiti na odabranu postavku temperature. Za dodatnu sigurnost, u pakovanju dolazi podloga otporna na toplotu. Uređaj je dizajniran tako da se potpuno isključi nakon 60 minuta neaktivnosti.

Ukoliko volite sami da negujete svoju kosu, evo nekoliko predloga za oporavak vlasi, uz prirodne maske za kosu!

KARAKTERISTIKE:

  • Automatsko uvijanje kose uz Auto Curl tehnologiju
  • Maksimalna temperatura do 230 ˚C
  • 3 nivoa preciznog određivanja temperature 190 ˚C (za tanku ili farbanu kosu), 210 ˚C (normalna, prirodna kosa) i 230 ˚C (gusta kosa)
  • 3 vremenska intervala za različite kovrdže (8, 10 i 12 s)
  • Profesionalni keramički sistem za ultra brzo grejanje
  • Napredna Plasma tehnologija sa sistemom dvostrukih jona za balansiranje vlage
  • Kontrola biranja smera uvijanja lokne, desno/ levo/ naizmenično
  • Prečnik rolera 21mm
  • Keramička komora za uvijanje lokni
  • Svetlosni indikator temperature
  • Automatsko isključivanje
  • Podloga za zaštitu od toplote
  • Rotirajući kabl 2,7 m
  • Garancija 2 godine

Profesionalni Advanced Ceramic sistem ultra brzo zagreva uređaj, kako bi napravio jednake i glatke lokne, koje dugo traju! Napredni sistem balansirane vlage sa dualnim jonskim sistemom hidrira kosu i eliminiše elektricitet!

Zahvaljujući ovoj raznovrsnosti možete napraviti lokne različitog stila, od opušenih do jasno definisanih, preciznih lokni.

Pravac lokne birate vi. Svaka lokna možete biti u smeru koji vi želite, bez ikakve muke i truda dobićete prelepe i zavodljive lokne.

1. Postavite pravu temperaturu za svoj tip kose. 2. Odredite smer kovrdža/talasa: levo, desno, naizmenično 3. Odvojite pramen kose debljine do 3cm, a ostatak prepustite automatskom figaru za kosu!

Pramen će se automatski uvući u odeljak za uvijanje. Tokom kovrdžanja kosa je zaštićena keramičkim premazom. Keramička komora unutar uvijača ravnomerno raspoređuje toplotu i pruža zaštitu tako da kosa ostaje sjajna i zdrava.

Kada odabrano vreme uvijanja istekne, uređaj će emitovati zvučni signal, ukazujući da je vreme isteklo. Učinite isto sa ostatkom kose i uživajte u opuštenim kovrdžama prirodnog izgleda!

DEKLARACIJA
Model BABYLISS C1700E
Naziv i vrsta robe Figaro stajler
Uvoznik Refot B d.o.o.
Zemlja porekla Kina
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Recenzije
Powered byCusRev
Dodaj recenziju
Automatski figaro za kosu C1700E | BaByliss Hydro Fusion Automatski figaro za kosu C1700E | BaByliss Hydro Fusion
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.